Idag för en vecka sedan satt vi i valplådan tillsammans med Bella och väntade på att andra valpen skulle komma ut.
Just idag fyller valparna 1 vecka och tiden har verkligen gått väldigt, väldigt fort!
När valparna föddes vägde dom tillsammans 2768 gram. Idag 1 vecka senare väger dom tillsammans 4695 gram!! Dom har alltså nästan dubblerat sina vikter och det känns så himla bra. När Bella fick sin förra kull fick hon mjölkstockning i alla brösten utom ett så hon gav aldrig valparna di på riktigt. Vi fick sitta och ge dom ersättning och när mjölkstockningen var över hade valparna blivit lite lata och dom lärde sig aldrig att arbeta för att få mjölk.
Därför känns det helt fantastiskt att allt fungerar den här gången. Bella hade väldigt mycket mjölk från start även den här gången och vi var såklart oroliga för att hon skulle få mjölkstockning igen men i och med vår erfarenhet så lyckades vi ”mota Olle i grind” genom att massera brösten. Nu fungerar allt toppen!

Som sagt, 1 vecka har gått… Valparna ser inte längre ut som ”mini-valpar” utan börjar få ett lite mer äldre uttryck. Här kommer veckobilderna!
Herr Brun
Herr Grön

Herr Ljusblå
Fröken Rosa

Fröken Lila
Fröken Orange
Herr Gul
Fröken Blå
Herr Röd
Herr Aprikos

//Sofia