2 hela dagar har de små hunnit bli. Just nu ligger några valpar nära och snuttar på Bella medan några andra sover sött hos sin mamma. Bella är verkligen världens snällaste tjej. Nemi tyckte att det var otroligt orättvist att inte hon fick vara med inne i valprummet när valparna föddes.
Igår fick Nemi komma in och titta på dom små och just nu ser det ut så här:
Snälla, snälla Bella som låter nyfikna Nemi titta på valparna!

Jag tänkte att jag skulle presentera valparna lite så här kommer en liten presentation av våra nya medlemmar i Amazing Selma’s-flocken! Alla valparna har fått ett eget litet halsband på med en egen färg. Just nu kallas dom för ”Herr/Fröken” och så färgen på halsbandet! Vi har lärt oss att för oss är det lättare att hålla koll på vem som är vem om dom har ett halsband och en färg när dom är så många, trots att man ser skillnad på dom. När valparna sedan väl börjar se och sätta sig upp så kommer det vara lättare att ta kort på hur dom faktiskt ser ut men tillsvidare kommer en beskrivning här:
Valp 1:


Kallas för ”Herr Brun”. Är vit och brun. Har bruna öron, brunt huvud samt 3 bruna fläckar på ryggen!
Valp 2:


Kallas för ”Herr Grön”. Är vit och brun. Har bruna öron samt två bruna fläckar på ryggen!
Valp 3:
Kallas för ”Herr Ljusblå”. Är svart med vita tecken. Vit på bröstet, lite vitt på alla tassarna samt ”mjölk-haka”.
Valp 4:
Kallas för ”Fröken Rosa” och är svart och vit. Hon är vit på alla tassarna, bröstet samt svanstippen.
Valp 5:

Kallas för ”Fröken Lila” och är svart och vit. Har mycket vita tecken och är faktiskt väldigt lik Bella.
Valp 6:

Kallas för ”Fröken Orange” och är vit och brun. Hon är brun på öronen samt huvudet, har 4 bruna fläckar på ryggen samt 1 brun fläck på sidan av ryggen!
Valp 7:


Kallas för ”Herr Gul” och är svart och vit. Han är också väldigt lik Bella men har lite mer vitt fram.
Valp 8:
Kallas för ”Fröken Blå” är svart och vit och är väldigt lik sin syster ”Fröken Rosa” till teckningen. Har vita sockor på alla tassarna, vitt bröst samt vit på svanstippen.
Valp 9:
Kallas för ”Herr Röd” och är brun och vit. Är väldigt lik sina systrar ”Fröken Blå” och ”Fröken Rosa” fast brun istället för svart.
Valp 10:
Kallas för ”Herr Aprikos” och är svart med vita tecken. Han är väldigt lik sin bror ”Herr Ljusblå”, har lite vita tassar, vitt bröst samt ”mjölk-haka”!

Som jag skrev tidigare idag, en strut karameller av alla dess slag. Ni har väl inte missat att varje valp har en egen liten sida också? http://www.amazingselmas.se/H-kullen.html
Sedan kan man klicka sig vidare till varje valp. Där kommer det varje vecka komma ut en veckobild och veckovikt. Där kan man också läsa om vilken tid dom föddes samt födelsevikt! smiley
//Sofia