Nu har valpisarna legat i Bellas mage i 7 veckor och dom bonkar och bankar rejält där inne. Bella hänger med på promenader och är pigg och glad men tycker att det är lite jobbigt när hon ligger ner för då trycker det i magen. Man hör vart hon är för hon andas väldigt djupt och stånkar och stönar (precis så var hon med förra kullen också). Hon är lite orolig på nätterna för hon blir väldigt varm under natten eftersom hon gärna vill sova nära Helena i sängen (vanligtvis väljer Bella att sova på golvet).
Magen förbereder sig, precis som för oss människor, genom att lite då och då bli spänd.
Jag har filmat en film på magen där det kom med några sparkar som kommer att komma ut lite senare då jag inte har min egen dator hemma hos mamma och pappa. Deras dator vill av någon anledning inte ladda upp filmen men jag vet att min fungerar. smiley
Det har inte hänt så mycket rent utvecklingsmässigt inne i magen. Nu borde valparna ha fått sin päls och det dom ska göra är att ”fetta på sig” så att dom är redo för att klara av världen utanför samt bli lite längre!
Valplådan är nu på plats och det är bara några saker som ska fixas sedan är vi helt redo inför en valpning:
Nemi tycker att det är hennes rättighet att få sitta med i valplådan. Frågan är om hon kommer att göra som förra gången Bella hade valpar, vilket är att sitta med i valplådan när valparna har kommit:
Så här såg det ut när Bella hade fått F-kullen! smiley

Så här såg magen ut förra veckan:
Och nu ser den ut så här:


Nu börjar det dra ihop sig. Inom två veckor så har valparna med stor sannolikhet redan kommit ut och vi räknar med att dom kommer att komma lite tidigare än beräknat. Det är ju så våra tikar brukar fungera. smiley

Fortsättning följer….

//Sofia