Vid lunch igår packade jag och Nemi in oss i bilen och styrde färden mot Järfälla. Trots röriga vägombyggnationer kom vi tillslut fram till vår fodertik Cookie och hennes familj. Hela familjen var hemma när vi kom och Nemi blev så glad över att få träffa sin halvsyster igen!
Cookie blev också superglad och dom busade i familjen Cronfalks trädgård:
Cookies lillhussar Viggo och Ville var också med och lekte.

Efter bus i trädgården gick vi in för att äta och fika.
Det var otroligt kul att se Nemi tillsammans med barn. Hon är ju inte alls van vid barn men betedde sig som om det var världens mest naturliga sak. Det enda hon tyckte var lite konstigt var när stackars Ville råkade få peppar i ögat och började gråta. (Hoppas ögonen känns bättre idag!)!
Efter en dag med mycket bus för hundarnas del och mycket prat för oss 2-bentingar åkte vi hemåt mot Nynäshamn igen.
Stort TACK Madeleine, Cookie och resten av familjen Cronfalk för en supertrevlig dag!!!
Nemi är även idag trött efter gårdagen! smiley

//Sofia