Äntligen fick vi till en dag då det passade för alla att träffas… Alla och alla, G-kullen består ju bara av Jessie och Meya men eftersom dom bara är två så var det ju tvunget att båda familjerna, vi och Bibi (som har pappa Sigge) skulle kunna samma dag. I går kom töserna och deras familjer och det var otroligt kul att få träffa båda tillsammans igen!

Tänk vad fort tiden går, töserna har hunnit bli hela 7,5 månad och har vuxit så det knakar!!!
Det är otroligt fascinerande att få träffa våra valpar igen. Det är ju inte alls säkert att valparna förblir i sättet så som vi upplever dom när dom bor hos oss. När töserna bodde hos oss var Jessie osäkrare än Meya. Meya var framåt och på nya äventyr medan Jessie stod bakom Meya. Igår var det ombytta roller. Jessie var mycket mer framåt än Meya och undrade varför hon inte ville leka med henne precis som förr.
Förklaringen är nog ganska enkel för det visade sig senare att tjejerna tyckte att Meya var väldigt intressant så hennes löp är nog i nära intåg. smiley
Tyvärr är det ju inte det lättaste att fota svarta hundar mot snö…… Men det är Meya till vänster och Jessie till höger! smiley

Meya

Jessie

Först fick töserna hälsa på varandra och därefter fick både mamma Alice, pappa Sigge och moster Selma komma ut.
Pappa Sigge
Släktfoto: pappa Sigge, Jessie, mamma Alice och Meyasmiley
Eftersom töserna bara var 2 stycken fick även Nemi och Nemis bror Eskil (som bor tillsammans med Sigge) komma ut och hälsa på töserna och deras familjer så det blev ett riktigt släktkalas! smiley

Yrvädret Eskil (hmmm… Undrar om han är bror till Nemi smiley) visste precis vart han var och blev superglad att få komma in. smiley

Efter en stund var vi riktigt frusna och begav oss in för att fika lite. Väl inne fick även Maya och Bella hälsa på töserna.
Efter några timmar av trevligt sällskap, mycket portis/hundprat och varmt kaffe och smarrigt fika åkte töserna hem till sig. Jag kan nog gissa att dom var rätt trötta när dom kom hem. Det är mycket intryck att komma hem till oss med alla tjejer och att dessutom få träffa syrran igen tar på krafterna.

Stort tack till Jessies och Meyas familjer samt till Bibi för en trevlig eftermiddag. Det är så fantastiskt kul att få träffa våra valpar. Hur stora och hur gamla dom än blir så är dom i våra hjärtan alltid våra bebisar! smiley

Tack!

//Sofia och gänget