Här om dagen kom det många fina bilder på Fanny (Amazing Selma’s Freaky Friday). Fanny är otroligt lik sin mamma Bella så det är inte så konstigt att vi kallade henne för just ”Lill-Bella” när hon var liten. Så här såg Fanny ut när hon var 5 veckor gammal, det känns som att det var igår:
Och så här ser hon ut idag vid 10 månaders ålder:
Det här är taget från mailet som kom från Fanny och hennes familj:
”Idag är Fanny och jag hemma och tar igen oss efter att ha gått på hundkurs hela helgen. Vi gick hos Eva Bodfäldt igen (hon som har skrivit boken Kontaktkontraktet) och hundtränaren heter Carina Persson. Precis som förra gången vi gick fick Fanny så otroligt mycket beröm av tränaren. Hon säger att Fanny har ett så fantastiskt fint sätt och att hon inte har träffat en sån social och glad portis förut! Det är så roligt att Fanny får så mycket beröm och vi är SÅ STOLTA över henne.”

Åååååh så stolta vi blir över finast Fanny!!!! Man blir glad i hela hjärtat av att höra att Fanny gör bra intryck på människor hon möter!smiley

Tusen tack familjen Åkerdahl för att just ni ville bli Fannys familj!!

//Sofia och flocken