Förra veckan var det dåligt med uppdateringar i bloggen. Inte för att det inte hände någonting utan för att vi var ganska upptagna med olika aktiviteter.

I onsdags fick Nemi besök av brorsan Chaplin. Det var ett tag sedan syskonen träffades och dom tyckte att det var riktigt kul att ses. Mycket bus blev det:
Chaplin till vänster och Nemi till höger. Dom är väldigt lika varandra! smiley

I torsdags packade vi in alla tjejerna i bilen och styrde värden mot Björklinge, Uppsala. Det var väldigt längesen vi träffade Agnes, Figo, Mozart och matte Pia:
Agnes som fyllde 2 år den 8 januari!
Man märker att Agnes och Nemi är dom yngsta i flocken. Dom springer runt och leker medan resten av gänget hänger med 2-bentingarna och försöker få lite godis.
Men ibland så blir det världens fart på hela gänget…. Det är när det åker förbi en bil. Där Agnes, Mozart och Figo bor åker det inte så mycket bilar och när det väl kommer en måste man ju kolla efter vem det är. Då springer dom fort!!! smiley

Här är hela gänget: Mozart (snart 9 år, halvbror till Selma, kusin till Nemi), Figo (11 år, pappa till Nemi, farbror till Selma), Selma (snart 9 år), Maya (snart 6 år), Bella (4 år), Alice (8,5 år), Nemi (1 år), Agnes (2 år, kusin till Nemi. Agnes mamma är Bellas syster).
Så där… Nu kanske ni förstår släktskapet lite bättre. Alla är ganska nära släkt med någon!
Sofia tillsammans med Nemis pappa Figo och mamma Maya!

Alice undrar om Pia har något mer godis att erbjuda!

Man märker att Nemi är yngst av alla… Hon är på upptäcktsfärd hela tiden:
Här kan man vara….
Här kan man stå….
Här kan man stå….
Och när man kom in kan man sitta i soffan vid bordet! smiley
Man kan busa i soffan också!
Hur många portisar får det plats i ett kök? Svar: minst 8 stycken!
Figo
Mozart

Stort tack Pia för en, som alltid, trevlig dag med goda våfflor!!!

//Sofia, Helena och gänget