Det är inte bara i människovärlden som det kan vara komplicerat att vara kär, det gäller även för hundar!
Koraks matte Anna la upp en film på Korak här om dagen på Facebook. På filmen ser man Korak sitta och yla (han låter nästan som är säl)smiley. Han sjunger kärleks- och saknadsången och skulle helt klart hellre vilja vara med Bella än att vara hemma. smiley

Även Bella tycker att Korak ska komma tillbaka (trots att höglöpet är över). Vi har hållit till i vårat behandlingsrum i källaren i och med den här parningen (eftersom Alice, Maya och Selma också löper). Så fort vi går ner i källaren tror Bella att Korak ska komma tillbaka och springer till källardörren och ställer sig och väntar. Tyvärr dyker han ju inte upp så Bella la sig nyss och såg ledsen ut istället:
Om några veckor har Bella lite annat att tänka på än Korak och hundarnas kärlek svalnar ganska snabbt smiley.
//Sofia