Här kommer ett blandat inlägg helt enkelt.
För några veckor sedan kom dessa underbart fina bilder på C-kullevalpen Albert ”Amazing Selma’s Coffee Toffee”:
Vilken snygg kille han är, eller hur!!!!

F-kullevalpen Fix ”Amazing Selma’s Fast And Furious” i Norge fick för ett tag sedan sig en klippning. Så här såg Fix ut innan:
Och efter:
Under allt skägg kom det fram en kopia av sin mamma Bella!
Inte nog med det, pälsen på rumpan klipptes bort också. Nu blev han ju ännu mera lik sin mamma Bella, såååå fin! smiley
Här är en bild på Amazing Selma’s Family Guy ”Otto”:
Som jag skrev ovan kommer det här inlägget ha lite gott och lite blandat i sig. Här kommer en film jag laddade upp för ett tag sedan men inte har delat med mig av. Här är Nemi när hon har hittat en ”liten” pinne:
//www.youtube.com/embed/F-MHmbtgMP8?list=UUy49EpOF0Ru33MOnT6oYzmw
Här i veckan filmade jag även när Alice och Maya letar efter saker i sökrutan (såklart fick alla leta men jag kom inte på att jag skulle filma förrän det bara var dom kvar). Dom är så fantastiskt duktiga på att använda sina näsor. Dock har Nemi inte riktigt fattat än att man ska hämta med leksaken in. Hon hittar den men att sen ta med den tillbaka förstår hon inte riktigt. Det var precis likadant med Maya när hon var liten så jag vet att med tiden så kommer hon förstå smiley. Dessa filmer är filmade med mobilen så kvalitén är kanske inte den bästa!
Här letar Alice:
//www.youtube.com/embed/is8zC_OXhbw

Och Maya:
//www.youtube.com/embed/GsnFgI1x154
//Sofia