Tidigt i går morse styrde Sofia och jag kosan mot Karlstad. Rasklubben hade inbjudit till uppfödarmöte på förmiddagen och därefter medlemsmöte på eftermiddagen. Det var många som slöt upp och vi hade många bra diskussioner och stämningen var härlig och positiv. Det känns verkligen som om klubben är på rätt väg. Ett stort TACK till vår relativt nya ordförande Anne Netterlid som på ett suveränt sätt ledde dessa 2 mötena.

Strax före 16 var vi klara och med vår vanliga ”tur” ösregnade det. Det tar ca 3,5 timme att köra mellan Nynäshamn och Karlstad. Med mörker och regn blir resandet inte lika trevligt i det vädret. Istället för att köra hem direkt hade vi hört av oss till familjen Ytter, som bor i Kristinehamn (ca ½ timme från Karlstad), några dagar innan för att höra om vi fick komma förbi och säga ”Hej!” när vi ändå hade vägarna förbi.
Hos Sven-Erik och Anita bor Mayas båda barn Maya (som är uppkallad efter sin mamma) från vår C-kull och halvbrorsan Pingu från vår E-kull.
Vi fick ett hjärtligt mottagande och det rådde ingen tvekan om att både Maya och Pingu kände igen oss smiley
Maya till vänster och Pingu till höger. Trots att dom är halvsyskon är de helt olika till sättet. Maya är en kopia av sin mamma Maya medan Pingu är såååå himla lik sin syster Nemi.
Det var som att träffa våra egna hundar fast i ett annat hem smiley!
Medan vi fikade la sig både Pingu och Maya till rätta under våra stolar….. såååå typiskt portisar smiley
Vi har ju fått 1-årsbilder på alla E-kullevalparna förutom på Pingu men vi hade lovat att ta med kameran och fota honom den här dagen. Så här stor och fin har han blivit:
Amazing Selma’s Exceptional Pingu ”Pingu”, 1 år

Stort TACK Sven-Erik och Anita för att vi fick komma och hälsa på! Det var jättehärligt att få träffa er 4 igen (Maya och Pingu är helt underbara) och det gjorde så att regnet i stort sett hann dra förbi vilket gjorde den fortsatta hemresan lättare smiley.
// Helena