Igår packade jag, Nemi och Micke in oss i bilen och styrde färden mot Sundsvall.
Jag och Micke passade på att få en liten mini-semester samtidigt som vi också passade på att åka på utställning. Det vart därför en natts hotell vistelse.
På vägen upp stannade vi i Tönnebro
På hotellet gjorde sig Nemi hemmastadd på en gång smiley!
Senare på kvällen sammanstrålade vi med Sussie och Göran (som har Mayas dotter Easy i C-kullen) och käkade middag tillsammans, som vanligt, alltid lika trevligt.

Morgonen därpå behövde vi faktiskt inte gå upp tidigt i ottan eftersom vår ring inte skulle börjar förrän 10.15 och det var en del lagotto och perro innan portisarna.

Domaren för dagen var Carl Gunnar Stafberg.
Först ut var hanarna….
Tillslut var det dags för Nemi som var ensam juniortik.
Nemi fick Excellent men tyvärr inget CK, hon behöver mer tid på sig att utvecklas helt enkelt. Kritiken löd: ”Bra feminint huvud. Korrekt bett. Bra hals. Lite framskjutet skulderparti. Lite lång i länden. Knappt vinklad bak. Bra svans. Rör sig bra. Behöver tid.”
Nemi är ju faktiskt bara 1 år och ibland känns det som att domarna tycker att dom ska vara lika utvecklade i kroppen som en 5-åring. Många portisar är inte helt klara i kroppen förrän vid 5 år eftersom dom utvecklas sent både i knopp och kropp. Nu ska vi helt enkelt vara hemma och utvecklas lite mer smiley

Till saken hör att när vi checkade ut från hotellet blev receptionisterna helt överförtjusta i Nemi. Dom tyckte att hon var såååååå fiiiin och helt uuuunderbar. Dom tyckte att Nemi kunde stanna kvar där hos dom och tog en hel del kort på henne. Duktiga, älskade Nemi, oavsett resultat är Nemi Best-in-show för mig och Micke och man kan inte ha en bättre kompis.

Trötta men ändå nöjda packade vi in oss i bilen och styrde färden hem igen.
Nemi vet hur man åker bil på bästa sätt i alla fall.

Vi fick en väldigt fin hemfärd!

Tack Sundsvall för den här gången. Vi bjöds på många skratt tillsammans med härliga vänner och många härliga vyer.

//Sofia