…. sover, björnen sover i sitt lugna bo. Han är inte farlig, bara man är varlig. Björnen sover, björnen sover i sitt lugna booooooo!” smiley
Den fantastiskt härliga, lagom varma, sommaren och början på hösten närmar sig sitt slut. Som ni ser har flocken Ekström gått i idé och väntas inte vakna förrän nästa vår när värmen kommer åter!

Selma och Bella sover djupt…..
… och det gör även Alice och Maya.

Nädå, vi har inte gått i idé även om man skulle kunna tro det med tanke på att inte bloggen uppdaterats på över 1 vecka. Vi skyller på att vi är inne i en ”viloperiod” så kameran är inte med lika ofta.
Vi har verkligen haft ett bra år hittills. Vi har njutit av Bellas valpar under våren och Alices valpar under sommaren. Det härliga vädret har gjort att vi varit ute, ute, ute och åter ute. ’
Veckan i Härliga Härjedalen kunde inte varit bättre. Vi hade packat med vinterjackor, vantar, mössor, regnkläder, gummistövlar och vintertäcken till tjejerna. Inget av det fick vi, lyckligtvis, användning av smiley
Vi vandrade många mil i den otroligt vackra naturen.
Vi träffade på renar lite då och då.
Vi ”besteg” Kröketbacken, en av de brantaste backarna i Härjedalen. Utsikten där är vidunderlig!
Överallt finns det klart och friskt vatten att dricka!

Nu är det oktober och mörkret och kylan har kommit, då är det inte lika lockande att aktivera hundar utomhus. När det blir riktigt kallt och man inte vill ta av sig vantarna för att inte riskera att frysa fingrarna av sig kan det vara bra att ha en plan för inomhusaktiviteter. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi kan hitta på med våra vovvar för att de ska få den hjärngympa de behöver.

Som sagt, vi har inte somnat men det finns en liten risk att bloggen inte kommer uppdateras jätteofta under november. Sofia och hennes sambo Micke ska flytta till en lägenhet som ska totalrenoveras. Vi (jo, föräldrarna måste också hjälpa till smiley) kommer vara sysselsatta med målning, tapetsering, golvläggning mm mm mm.

// Helena