Igår åkte vi hem med Agnes som har varit hos oss under veckan medan hennes husse och matte varit borta. Agnes bor ju tillsammans med Nemis pappa Figo och Selmas halvbror Mozart (ja jag vet, lite rörigt?!) och grabbarna hade varit på pensionat i närheten där dom bor medan Agnes var hos oss.

Agnes blev glad över att komma hem till sina grabbar igen och det var kul att få träffa dom båda samt deras matte Pia. smiley

Nemis pappa Figo har en väldigt speciell plats i mitt hjärta! Visst är det märkligt… Jag har hört det från andra människor förut men det är en konstig känsla när man kan känna så starkt för en hund som inte är ens egen!
Trots att Figo inte bor hos oss så har han och jag fått en speciell relation till varandra och jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått en egen liten Figo i form av Nemi. Nemi är en kopia av sin far. Mamma sa det härom dagen att: ”det finns ju ingenting av Maya i Nemi”. Helt klart så har Figo lämnat en stor del av sig själv vidare till sin dotter.
Det är skrämmande när pappa Figo gör precis likadana saker som Nemi vanligtvis gör. Nemi har bland annat fått sin envishet och sitt pratande från sin pappa.smiley
Alla hanar vi har använt oss av har satt sina spår i hjärtat men kanske är det för att Figo är släkt med Selma och hon aldrig själv har blivit mamma som gör det lite extra speciellt. Nemi är den som är mest lik Selma av våra tjejer. smiley
Här kommer lite bilder från gårdagen:
Agnes
Bella
Maya
Selma
Alice
Mozart
Nemi
Figo! Figo fyller hela 11 år i år. Han var alltså nästan 10 år när han blev pappa till Mayas andra stooora kull på 14 valpar!
Nemi tillsammans med mamma Maya och pappa Figo!
Hela gänget, från vänster:
Alice, Maya, Agnes, Nemi, Bella, Selma, Figo och Mozart!

//Sofia