Som ni redan vet är delar av Ekströmsflocken (dvs Helena, Peter, Selma, Alice och Bella) på semester. Vi är på en vidunderligt vacker plats, mitt ute i ”ingenstans”. Det här är vad vi ser när vi blickar ut genom stugfönstret:
Vi tar långa turer och njuter av stillheten och allt det vackra i naturen:

Här vimlar av sjöar och bäckar med rent och kallt vatten som går alldeles utmärkt att dricka även för oss 2-benta!
Idag är en alldeles speciell dag, som ni redan vet. Alice fyller 8 år och det har vi firat med pompa och ståt. Tyvärr kunde inte Maya och Nemi vara med på firandet eftersom dom är hemma tillsammans med Sofia och ”vaktar” huset. Här kommer några foton på födelsedagsfirandet:
Tjejerna kan nästan inte vänta på att ”Ja må du leva-sången” har sjungits färdig smiley!
”Hugg in!!!!!” smileyDags för paketöppning, alla vill vara med och hjälpa till!
”Hurra, en blå och rosa krokofant!!!!” smiley
Fler foton kommer när vi kommit hem!
// Helena, Peter, Selma, Alice och Bella