Imorgon lämnas jag, Nemi och Maya själva här hemma då pappa, mamma, Selma, Alice och Bella åker upp till härliga Härjedalen. Det betyder alltså att dom ska ha 1 veckas semester och att ni inte kommer kunna nå Helena hur som helst. Därför ber jag er att om ni vill oss något viktigt höra av er till mig, Sofia, på tel: 070-56 42 720 eller hem: 08-520 187 54 !!

Det har gått hela 6 år sedan Helena och Peter var i Härjedalen på hösten. det har hänt en hel del sedan dess… Då hade vi bara Selma och Alice:
Känner ni igen dom?! smiley
Vi önskar Helena, Peter och tjejerna en trevlig vecka och en trevlig semester.
Jag får stanna hemma och sköta ”markservicen” samt jobba på som vanligt. Trots det blir det ju ändå en liten mini-semester för mig med smiley.
Om några timmar åker jag, Nemi och Maya till Uppsala där vi ska övernatta tills imorgon. Nemi ska ställas ut i Högbo och för att vi inte ska behöva åka så tidigt imorgon sover vi över hos familjen Strand inatt!
Nemi är redo för utställningen!
För 3 år sedan var vi faktiskt på samma utställning men med Nemis pappa Figo. Det var 2 månader innan Figos 8-årsdag och det var hans allra första utställning. När vi letade fram Figo så var han varken portisklippt, utställd eller dna-testad. Idag är han allt det där och dessutom pappa till 15 valpar!
Figo har tagit en stor plats i mitt hjärta och jag känner mig lyckligt lottad som har en hund efter 2 hundar som betyder mycket för mig (Maya och Figo = Nemi).
Figo och Maya i Högbo!

Som sagt, vill ni oss något, hör av er till mig!

//Sofia