Ni som hängt med i bloggen ett tag vet att det brukar komma ett sentimentalt inlägg dagen innan valparnas flytt. Igår var ingen vanlig dag då jag själv fyllde år och vi hade lite släkt på middag.
Därav kommer inlägget idag istället.
Inatt var sista natten med gänget. Idag fyller töserna hela 8 veckor och är redo för nya äventyr i världen. Älskade små tjejer!!!
Tänk att ni för 8 veckor sedan under regn, åska och blixtrar kom till världen.
Det här är Alice sista kull…… Kanske får hon i framtiden gå in som amma igen men några fler barn blir det inte…. Alice har lämnat efter sig 19 underbara barn och hjälpt oss 2 gånger med att ta hand om Mayas barn.
Vi är så otroligt tacksamma över att vi har Alice och att just hon kom till oss. Alice är vår stamtik och Amazing Selma’s- allmoder!

Idag flyttar Meya och Jessie till sina familjer som under 8 veckors tid bara har lääääängtat efter att den här dagen ska komma.
Det är speciellt att bara få 2 valpar. Alla valpar är lika speciella oavsett antal i kullen men dessa tjejer har fått leva ett nästan helt vanligt familjeliv. Dom har sovit i sitt rum och inte fått följa med på promenaderna men annars har dom få vara med precis som våra vuxna tjejer.

Dom älskar att få springa runt i trädgården och busa!
Älskade små töser. Idag har dagen kommit som vi alla visste skulle komma men det känns otroligt ledsamt. Ni är två helt fantastiska brudar som har givit oss så mycket kärlek. Det här är inte slutet, det här är början på ett (förhoppningsvis) långt och härligt liv.

Älskade små töser…. Ta världen med storm och kom ihåg: MINST 2 bus om dagen!!!!!

Amazing Selma’s Grace Kelly ”Meya”. Meya kommer att fortsätta vara en del av Amazing Selma’s-flocken. Om allt går som planerat kommer även hon att bli mamma hos oss i framtiden!
Amazing Selma’s Greta Garbo ”Jessie”

Lev livet och TACK för att ni kom till oss och för att vi har fått lära känna er!!!!

//Sofia och flocken