Idag har jag, Bella, fattat pennan. Eller ja, pennan och pennan, snarare tangenterna! Idag vill jag skryta lite om ”min kille” Borka. Borka är pappa till mina valpar i F-kullen samt pappa till min syster Elsas valpar i D-kullen.
Igår var Borka, min favvomänniska Johanna och min lilla son Baron i Köping på utställning. Baron och hans syskon är ju bara 4 månader och 9 dagar så han är för ung för att delta på så stora utställningar men han var med som socialt stöd till sin far smiley.

Jag har en väldigt speciell relation till både Borka och Johanna och gissa om jag blev glad när Johanna hörde av sig igår och berättade att Borka minsann hade tagit sitt sista CERT! Han kan nu alltså titulera sig som Svensk Utställningschampion!!!! Stooooooort GRATTIS till min älskade Borka och till min favvo Johanna, ni är såååå duktiga!!!!
Jag har faktiskt också ett CERT på min meritlista, inte illa va?!?!?smiley 2-bentingarna säger att om jag får 2 till så blir jag också champion… Vi får väl se vad framtiden vill. Jag tycker att utställningar är kul. smiley
Visst är han snygg, min Borka smiley!!! Bilderna är lånad från Borka, Baron och Johannas hemsida: http://svallandesvart.wordpress.com/2013/07/21/svensk-utstallningschampion/

Tjooohoo vad ni är bra!!!
Det här är jag för 3 år sen i Visby!
När jag tog mitt första cert smiley

Tjolahopp

//Bella