Riktigt så dramatiskt som det låter är det inte. Däremot var tiden inne för att flytta från valpningsrummet till valprummet idag. Från början bodde töserna i 1 valplåda, sedan utökades utrymmet när vi byggde ihop våra 2 valplådor. Nu var det således dags att få ännu större yta att röra sig på och det gör att de utvecklas enormt mycket motoriskt.

Än så länge kommer vi dela av valprummet så att de har lite mindre yta när vi inte är hos dom, t ex på nätterna. Då är det lättare när Alice ska ge di.

Så här ser tösernas nya boning ut:

Så här delar vi av ytan om nätterna! Alice kan gå in till valparna när hon vill men valparna kommer inte ut till henne.

Fröken Lila har precis vaknat efter första luren i nya rummet!

Fröken Rosa har inte riktigt vaknat till!

Valprummet pryds av alla våra underbara avkommor och deras föräldrar (jodå, jag har noterat att C-kullens ena tavla hänger snett smiley). Över alla valpar vakar vår underbara stamtik Alice smiley! Snart får vi sätta upp fler tavlor…. på G-kulletöserna och deras mamma Alice och pappa Sigge!!!

// Helena