Nu har det gått två dagar sedan bloggen uppdaterades. Just nu händer det faktiskt inte så mycket. Valparna äter, sover, kissar, bajsar och så går det runt dagarna i ända. Vi väntar på att ögonen ska öppnas. Då blir valparna mer medvetna om omvärlden och allt kretsar inte kring mat och mamma vid vaket tillstånd.

Töserna mår prima och växer och frodas precis som tidigare.

Fröken Rosa sover sött!

Fröken Lila övar sina ben….

Det är inte så lätt att försöka ta sig fram på rangliga ben…

Bra ställe att somna på….. På fotografens (Sofias) ben smiley

Idag fick vi besök av mina kusiner Ebba och Olle som ska sova över hos min mormor och morfar. Ebba brukar komma hit minst en gång när vi har valpar men det är inte alltid Olle kommer och hälsar på. Våra hundar är så otroligt snälla. Alice litar på oss till 100% och låter självklart Ebba och Olle hälsa på hennes döttrar.

Olle myser tillsammans med Fröken Lila

Ebba pratar med Fröken Rosa

Morfar Claes och mormor Majvor. Bella är barnsligt förtjust i mormor och vill gosa med henne hela tiden!

Ebba är ett bra ryggstöd, hälsar Bella

Gott med mat!

//Sofia