I torsdags (6/6) var Chaplin (Amazing Selma’s Exhausted Rocky) på en inofficiell utställning i Filipstad, Värmland tillsammans med sin familj.

Det gick ju alldeles strålande och Chaplin blev BIR-valp med HP. När det var dags för gruppen hade Chaplin tröttnat med vi är såååå stolta över Chaplin och Madeleine. Tänk att få ha turen att få så duktiga valpköpare!!!smiley

Chaplin fick kritiken:

”Tilltalande hanvalp, vackert huvud. Kunde ha något mörkare ögon.Tillräckligt förbröst. Välställda välvinklade ben. Utmärkt bröstkorg, utmärkt pälskvalitet. Rör sig riktigt bra när han vill. Trevligt temperament. Glad och lycklig valp”

Vilken fantastiskt kritik, eller hur!!!?!!! Nemi hälsar att hon är otroligt stolt över brorsansmiley

Chaplin tillsammans med sina fina rosetter!!!

Stort GRATTIS till Chaplin och Madeleine vi är oerhört stolta över er!!!!!

//Sofia