Eftersom det inte är så långt kvar tills det är dags för Alice att få sina små bestämde vi att det var lika bra att ha en valpträff för F-kullevalparna så snart som möjligt.
Idag klockan 13.00 började F-kullevalparna dyka upp. Av förklarliga skäl kunde tyvärr inte Fix och Nelly som bor i Norge komma och Fanny hade förhinder men 6 valpar (Otto, Ida, Santo, Lady, Cindy och Baron) med familjer kunde komma.

Tyvärr var inte vädergudarna med oss och det började droppa regndroppar precis när första valpen kom.

Pappa Borka och mamma Bella

Nemi tyckte att det var orättvist att inte hon fick vara med till att börja med så hon hoppade över grinden i hallen och tog upp dörren på uterummet och kom ut hon med.

Man blir hungrig av att leka med syskonen, fram med valpbaren smiley!
Efter en stunds lek i trädgården tilltog regnet. Vi hade hoppats på att vi skulle ha kunnat sitta ute i trädgården och fika men vi fick bära bord och bänkar in på uterummet och sitta där istället!

Bella ville också vara med och prata!

Och såklart prata med sin favvo-Johanna!
Sen kom även Maya, Selma och Alice ut!

Selma intog bästa platsen!

Alice tyckte att det var jättemysigt att ligga hos Inger (Santos matte)

Hela gänget:

Bakreraden: Lady med familj, Otto med familj, Baron med matte, Cindy med familj, Santo med familj och Ida med husse.
Främreraden hoppas jag att ni känner igen, det är familjen Ekström!

Det här är bara en del av bilderna som togs. Fler bilder finns på Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151919914125898.1073741836.709095897&type=1&l=c45783456d

Eller i galleriet: http://galleri.amazingselmas.se/#26.246

Stort tack till våra underbara valpköpare för att ni ville komma! Trots regn så hade vi en supermysig dag och det var så kul att få träffa er och era valpar igen!!!

Bella hälsar att hon tyckte att det var jättekul att få ha barnen här igen, man riktigt såg hur hon njöt att ha barnen runt sig!

//Sofia, Helena, Peter och flocken!