Tjena hejsan, Nemi här! smiley

Nu var det ett tag sedan jag skrev…. Men jag har haft lite mycket att göra om man säger som så…. Jag tänkte berätta om gårdagens promenad. På ett av ställena där vi brukar promenera (man måste alltid ha koppel på sig där för det är ett ställa som kallas naturreservat).
Där finns det en bondgård och dom har massor med kossor, kalvar, får, lamm och hästar.. Jag brukar skälla och moffa på dom, för inte är det hundar inte… Konstiga djur må jag säga…
Igår när vi hade gått vår promenad stod det hästar precis i hagen intill vägen. Jag moffade på dom men dom var inte ett dugg rädda för mig, tvärt om, dom kom bara närmare. Den ena hästen förstod att jag inte heller var farlig så han gick fram och tittade på mig. Han var allt bra smart den hästen för han gav ut lugnande signaler genom att vända rumpan mot oss!

Jag och hästen!

Sen vände han sig mot oss igen när matte kom med lite gräs!

Nu tror jag att jag kanske har lärt mig att hästar inte är farliga, men jag måste ändå säga att det är allt bra märkliga!

//Nemi