Tänk att för 8 veckor sedan gick vi som på nålar och bara undrade när valparna skulle komma ut. Då var det fullt med snö och kallt ute, nu ser man ju faktiskt ”ljuset i tunneln” och våren är faktiskt här!
Tänk att 2 månader kan gå så fasligt fort och man lär sig aldrig… Man blir alltid lika förvånad när man inser att snart är det dags för barnen att flytta. Imorgon kommer vår veterinär hit för att vaccinera, besikta och chipmärka valparna, det sista steget för att dom ska vara helt redo att lämna oss.

Idag har det varit en fantastiskt härlig dag med underbart väder. Såklart fick valparna komma ut och springa. Dom verkligen ääälskar att vara ute och hitta på roliga saker.

När valparna är ute så har dom en egen hage att vara i, där inne är inte dom stora tjejerna och det är av den anledningen att börjar dom stora att springa så är det väldigt lätt att dom springer in i valparna. Då finns ju risken att dom gör sig illa. Men självklart så är dom stora tjejerna ute när valparna är det. Dom håller koll och vaktar så ingen obehörig ska ta sig in och sno dom. Man märker verkligen hur observanta hela flocken blir när vi har valpar i huset, dom är så måna om att inget ska hända dom små och dom blir verkligen ännu mer sammansvetsade!

Maya håller vakten, inte kan man tro att hon för snart 7 månader sen valpade 14 valpar?! smiley

Fina och vackra mamma Bella!

//Sofia