För 6 månader sedan föddes vår förra kull, E-kullen. 14 små valpar kom in i vårat liv och Alice (som själv snart ska bli mamma igen) fick gå in och hjälpa sin dotter genom att bli amma åt hälften.

Att vi skulle ha en Nemi ur den kullen var bestämt sedan länge och jag tänkte att jag borde känna vem Nemi är (precis som vi gör med alla dom andra valparna). Men så föddes det 8 tikar och genast kändes allt svårare, vem var Nemi?!
Vi tar alltid bilder på valparna när dom är 1 dygn gamla och när jag tittar in i kameran och ser Fröken Aprikos så säger jag till mamma ”där är hon, där är Nemi”!

Det här ögonblicket glömmer jag aldrig, när känslan sa till mig att det här var Nemi, min Nemi!

Idag fyller Nemi och hennes syskon 6 månader, tänk så fort tiden går.
Nemi firade genom att bli klippt om nos och rumpa samt att hon blev schamponerad och fönad.

Så här ser min flicka ut idag efter klippning och schamponering!

Jag tänker på det varje dag… Att den där envisa, bångstyriga och ljudliga lilla valpen (ja för Nemi var otroligt envis, otroligt bångstyrig och otroligt ljudlig om hon inte fick som hon ville…), har blivit en helt fantastiskt tjej som är enormt följsam, glad, gosig, härlig och helt fantastisk!

Älskade lilla Nemi, vad otroligt glad och tacksam jag är att just du kom in i mitt liv, tack!

//Sofia