Idag var det fantastiskt väder och valparna fick äntligen möta gräs, jord och pinnar. Längst upp på vår baksida var det tillräckligt torrt för att dom skulle kunna komma ut. Dom tyckte att det var superkul och lekte och busade i säkert en halv timme!

Det är det här som kallas ”Fast Food” smiley

Vi får väl se hur länge valparna nöjer sig med vår ”lilla” hage!

Igår kom min kusin Ebba på besök och åkte hem för någon timme sen. Ebba är vår ”Kennel-flicka” och kommer alltid ner till oss någon gång när vi har valpar i huset!

Otto

Fanny

Santo
Fix
Nelly
Lady

Fröken Aprikos
Baron

Ida

Det blev en hel del bilder och alla kommer inte att få plats här i bloggen. Däremot har jag lagt upp ett album med alla bra bilder på Facebook. Dom hittar du här: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151838775315898.1073741826.709095897&type=1&l=42965e708c

Och här kommer även en film från idag:

//Sofia