Valpar är smarta och lär sig snabbt. Det tar inte många gånger innan dom kan lägga ihop att 1+1=2. Nu förstår valparna att det finns en värld utanför valprummet och att det är genom en viss öppning man tar sig ut. Därför ställer sig alltid någon av valparna på bakbenen och ”ropar” så fort dom får syn på oss. Då gäller det för oss att INTE öppna förrän de är tysta. Annars kommer dom lära sig att om vi låter mycket släpper dom ut oss. Det här är lättare sagt än gjort men än så länge har vi lyckats riktigt bra. Här kommer lite foton från i morse:

Fröken Aprikos (som väntar på sitt namn)

Fanny

Fix (med ansiktet mot kameran), Fanny och Santo

Baron

Santo

Otto i fronten, Nelly bakom

Ida sitter och filosoferar smiley

Otto har hittat vadd från en ”obducerad” leksak smiley

Lady

Trevlig helg!

// Helena och flocken