Igår fick vi besök av E-kullevalpen Tilly med sina 2-bentingar. Dom har klippt Tilly själva tidigare men kände att dom ville ha lite hjälp den här gången. Eftersom vi är försiktiga med att träffa andra hundar när vi har valpar så fick hon inte träffa våra tjejer. Dessutom är det verkligen superbra att ha två ingångar i huset, då Tilly fick komma in i källaren där vi har vårat behandlingsrum.

Tyvärr tog vi ingen före bild, men det var liiite mer päls innan än efter:

Visst blev hon snygg!!!?!!!

Man blir så himla glad i hjärtat när Tillys familj berättar om Tilly. Hur otroligt lyckliga, glada och kära dom är i sin hund. Trots att dom tidigare har haft flera hundar tidigare, men av annan ras, så är det något speciellt med Tilly!
Man växer flera meter som uppfödare när man hör sådana ord om sina avkommor.smiley

//Sofia