Något man lär sig som uppfödare är att allt kan ändras och en plan kan snabbt ändras till något helt annat. Alla valparna i F-kullen har hittat sina familjer och planen och tanken med vår avel fortsätter.
Vi hade, trodde vi, bestämt oss för att Alice hade gjort sitt med valperiet men sedan insåg vi att hon är världens bästa tjej. Hon är skapad för att få vara mamma och det är det hon älskar mest av allt här i livet. Hon har lämnat efter sig otroligt fina avkommor med otroligt fina höfter.
Hon är 7,5 år och ska hon få bli mamma en gång till så är det nu.
Av den anledningen har hon fått träffa en äldre kille, eller ja han är ju faktiskt ett halvt år yngre än henne själv. Alice har träffat 7-åriga Sigge, eller Obladioblada som han heter i sin stamtavla.
Sigge är en härlig kille som bor tillsammans med Eskil ur vår E-kull.
Han har tävlat i rallylydnad, lydnad samt bruks med fina resultat. Han är dessutom utställd med Excellent. Inte nog med det, han är fri från PRA via sina föräldrar (valparna i den här kullen blir automatiskt fria) och han är otroligt trevlig. Han har inte lämnat några valpar efter sig sedan tidigare så det här blir en ny spännande kombination!

Valparna beräknas födas vecka 24 dvs andra veckan i juni med leverans vecka 32 dvs andra veckan i augusti.

Det ska bli otroligt spännande att se vad som dyker upp och med de här fantastiskt trevliga föräldrarna så kan det inte bli annat än fantastiska valpar!

//Sofia