Det är läskigt hur fort tiden går. Idag är valparna 5 veckor och det betyder att det bara är 3 veckor kvar tills de är tillräckligt stora för att lämna oss för sina nya familjer.
Dom växer och frodas, så även tänderna som börjar titta fram mer för var dag som går. Dom får komma ut i hallen och badrummet ungefär en gång om dagen och det tycker dom är superkul. Då blir dom små modiga tigrar som hoppar omkring och leker med varandra. smiley

Amazing Selma’s Fast And Furious ”Fix”

Amazing Selma’s Family Guy ”Otto”

Amazing Selma’s Frozen River ”Nelly”

Amazing Selma’s Fairy Tale ”Ida”

Amazing Selma’s Fantastic Four ”Santo”

Amazing Selma’s For Your Eyes Only ”Lady”

Amazing Selma’s Freaky Friday ”Fanny”

Amazing Selma’s Flashdance ”Fröken Aprikos” som är den enda som inte har fått sitt tilltalsnamn än smiley

Amazing Selma’s Forrest Gump ”Baron”

Nu börjar dom verkligen bli stora valpar och mer på riktigt om ni förstår vad jag menar smiley.
Dom ser längre och kan sitta inne i valprummet och titta ut och se oss stå i dörröppningen. Dom äter uppblött torrfoder med mjölkersättning i samt att dom snuttar från Bella. Ja Bella har mjölk, men inte tillräckligt. Tyvärr tappade valparna lite av sugförmågan när vi var tvungna att stödmata dom. Bella är och har varit en fantastisk mamma som pysslar med sina små och tar hand om dom på bästa sätt. Hon tvättar dom rena och finns där som ett stöd och trygghet i vardagen!

//Sofia