Tänk va! Idag fyller valparna 4 veckor och det innebär att det bara är 4 veckor kvar tills de är tillräckligt gamla för att flytta från oss.
För vår valpköpare går tiden lååångsamt men för oss går det jättefort, ibland känns det som att man vill stoppa tiden.

Här kommer 4-veckorsbilderna på barnen. Deras namn som dom får av oss i stamtavlan är klara och ni väntar vi bara på att SKK ska registrera dom, men 4 av valparna har fått sina tilltalsnamn som familjerna kommer att kalla dom för (dom andra bearbetar fortfarande vad deras valpa ska få för tilltalsnamn). Det är alltid så kul och spännande vad tilltalsnamnen blir och jag måste säga att våra valpköpare är så himla duktiga och har verkligen stor fantasi vad det gäller namn!

Lillen

Herr Blå heter numera Otto!

Fröken Rosa heter numera Nelly!

Fröken Lila

Herr Grön heter numara Santo!

Fröken Röd

Lill-Bella

Fröken Aprikos

Brunis heter numera Baron!

Valparna växer och frodas. Faktiskt så har Bella fått upp sin mjölkproduktion (men inte så mycket som hon egentligen skulle ha haft) så valparna diar från henne samt att de får uppblött torrfoder med mjölkersättning i. Det här betyder att vi inte längre behöver sitta med sprutor (som vi gjorde förut, nappflaska fungerade inte eftersom det var så svårt att få ett tillräckligt stort/litet hål i nappen) för att dom ska få i sig mat. Det är otroligt skönt för oss då det underlättar och gör att matningen går snabbare när alla kan äta samtidigt! smiley

Huggtänderna har också börjat bryta igenom på några av valparna, snart är dom små gulliga valparna utbytta mot pirayor! smiley

Dom utforskar världen mer för varje dag som går (ja alltså deras värld är ju just nu valprummet). Det är helt fantastiskt så mycket kärlek dom ger oss och när man tittar in i deras små glittrande ögon så inser man att det är värt allt jobb vi lägger ner och det är det här som är livet, att få skapa liv!

//Sofia