Nästa vecka har halva tiden gått, tänk nu är det inte långt kvar för alla som går och väntar på sina små! (ja ja, vi vet att ni tycker att tiden går såååå låååångsamt, men för oss springer tiden iväg)……

Valparna är vakna allt mer och nu kan dom vakna för att leka och busa med varandra och inte bara för att äta mat.
Dom äter uppblött torrfoder och så får dom mjölkersättning, minst 1 gång/natt är någon av oss uppe och ger dom mat.
Jag och mamma sover varannan natt hos valparna.

Dom har verkligen kommit ikapp med sina vikter och är inte långtifrån så som deras halvsyskon i D-kullen vägde vid samma ålder. Vikterna ligger mellan 949-1172 och det är nu bara 3 stycken som inte väger över kilot, vilket är kanon bra!

Här kommer 3-veckorsbilderna:

Lillen

Herr Blå

Fröken Rosa

Fröken Lila

Herr Grön

Fröken Röd

Lill-Bella

Fröken Aprikos

Herr Brun

//Sofia