Tänk vad lyckligt lottade vi är. Vi får uppleva växande liv på nära nära håll. En del dagar oroas man, andra dagar infinner sig ett lugn och man är inte alls orolig. Allt levande måste ha näring i någon form och för vår del är det viktigaste just nu att få i valparna mat. För en vecka sedan var vi inte helt säkra på att valparna skulle växa ordentligt men nu när de blivit 2 veckor kan vi konstatera att det arbete och den energi vi lagt ner på att få i ungarna mat verkligen har lönat sig. Det som känns väldigt bra är att Bella faktiskt har mjölk som barnen diar i sig men den räcker inte till för att de ska kunna växa sig stora och starka. Därför får de mjölkersättning flera gånger per dag. Det har hänt väldigt mycket i barnens utveckling de senaste dagarna. Inte nog med att de har börjat öppna ögonen, de har också börjat resa på sig och tar sig nu fram som små gungande kameleonter smiley.

Du och jag, Mamma!

// Helena