Idag fyller barnen 2 veckor gamla och livet för oss börjar flyta på bra.
Jag och mamma sover varannan natt tillsammans med valparna och Bella och 1 gång/natt får dom ersättning. Ja dom får ju ersättning på dagen också, men att ge ersättning är ett jobb som håller på dygnet runt.

Valpisarna har gått upp och väger ungefär dubbelt så mycket som dom gjorde förra veckan, vilket är toppen!smiley
Alla valparna utom 2, Lila och Brunis, har öppnat ögonen men dom är på gång även dom.

Veckobilder är inte alltid det lättaste att ta i vanliga fall, men just med den här kullen är det lite extra svårt att få bra bilder. Vi (jag och mamma) betyder mat för valparna och så fort vi kommer fram och rör vid dom så tror dom att det är mat på gång.
Självklart gör vi så gott vi kan och här är resultatet:

Lillen

Herr Blå

Fröken Rosa

Fröken Lila

Herr Grön

Fröken Röd

Lill-Bella

Fröken Aprikos

Brunis

Tänk så fort en vecka kan gå, det känns som det var igår jag la ut bilderna på valparna när dom var 1 vecka gamla. Man brukar väl säga att tiden går fort när man har roligt, men såklart har det varit mycket jobb under veckan som gått!

//Sofia