Vi får nog helt enkelt inse att mjölkstockningen gjorde så att Bella inte kommer att få igång sin mjölk på riktigt. Vi har hört flera människor som själva har fått mjölkstockning när dom själva hade fått barn och där mjölken inte kom igång efter att den hade släppt.

Bella har lite mjölk i brösten och vi är glada för att hon självmant går in i valplådan för att pyssla med valparna. Trots att hon inte har tillräckligt med mat är moders känslorna otroligt starka. Det känns så trist att valpkära Bella inte fick bli mamma helt och fullt ut.
Valparna får ersättning och har börjat gå upp i vikt riktigt bra. Nu har dom även fått börja smaka på torrfoder som är uppblött och det tycker dom är jättegott.
Valparna vet att jag och mamma betyder mat så när vi sätter oss i lådan för att mata dom kommer alla krypandes upp i våra knän.

Valparna har börjat öppna ögonen liiiite liiiite och dom har börjat sätta sig lite mer upp och liknar små valpar!

Hoppas att ni alla har haft en trevlig lördag!

//Sofia