Tjena hallojjj!
Idag är det min dag och det är inte vilken dag som helst… Det är min 5-årsdag idag!

Precis alldeles nyss avslutade jag och tjejerna mitt 5-årskalas!

Vanligtvis när jag fyller år så är det ganska varmt och skönt ute så vi brukar sitta på uterummet (precis som vi gjorde på Selmas kalas för några veckor sen). Men nu är det riktigt kallt ute så 2-bentingarna bestämde att vi skulle fira i köket.

Först sjöng 2-bentingarna ”Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Mayas födelsedag, hurra, hurra HURRA!!!”
Sen fick vi hugga in på allt det goda! Det bjöds på en smarrig tallrik bestående av: köttbullar, skinka, skinkost, ost och Oscar Power Plussmiley !

Här är alla som firade med mig:

Min dotter Nemi (som fyller 5-månader idag, ett litet grattis till henne och hennes 13 syskon vill jag skicka ut!).

Moster Selma

Syster Bella

Mamma Alice!

Sen blev det paket öppning!

2-bentingarna tänkte på mig när dom bestämde sig för att jag skulle få en apa. Dom brukar kalla mig för flockens clown och att jag är lite ”apig” av mig! Jag älskar ju när folk skrattar åt saker jag hittar på smiley!

Nu får vi vänta i 3 månader tills nästa födelsedag. Den 24 juni fyller Bella 4 år!

Jag önskar stort GRATTIS till alla mina syskon och hoppas att ni får ett lika fint kalas/firande som jag fick.
Det här är höjdpunkterna på året, när vi har födelsedagsfirande här hemma!

//Maya