Tack vare att Bella, trots att hon aldrig haft egna valpar tidigare, är så fantastiskt duktig på att pyssla om sina småttingar har vi kunnat sova en del i natt. Sofia och jag (Helena) har ”sovit” hos Bella båda två. Det är inte alltid lätt för en tik att ha koll på alla sina barn och därför kan hon behöva hjälp om hon vill vända på sig…. det vore ju förfärligt om mamman råkade ”ligga ihjäl” en unge. Det är förvånande hur snabba valpar är, helt plötsligt kan de ha kravlat sig bakom mammans rygg i jakt på ett bröst. Då ”skriker” den för full hals och då är det lättare för oss 2-bentingar att lägga den på rätt sida om mamman. Bella är otroligt lugn och försöker hela tiden se till så att en unge inte hamnar fel.

Här kommer några foton:

Bella har intagit ryggläge… inte lätt för valparna att få tag i brösten som är uppe i ”luften”, här har en av valparna fått hjälp att komma upp på mammas mage smiley!

Njut av dagen! Det ska vi göra smiley!