Det är så skönt att första natten och dygnet är avklarat. Det verkar som att Bella börjar få mer mjölk (precis som för människor kan det ta några dagar innan mjölken rinner till och därför är det inte ovanligt att valparna går ner lite i vikt under de första dygnen).
Trots det är valparna hyffsat nöjda och glada (en missnöjd valp visar det genom att skrika och pipa!).
Igår födde som sagt Bella sina valpar… Enda sen Bella började löpa har jag sagt varje dag: ”Om det är någon som bestämmer över det som sker så snälla, snälla, snälla, snälla…. Inte 14 valpar, 8 är lagom.. Eller jaa… Allt under 10 är en bonus”.
Om det var någon som lyssnade vet jag inte, men igår födda Bella 9 valpar, 5 tikar och 4 hanar. En väldigt jämn fördelning och för oss en lagom kull!!! (Allt är relativt men om man jämför med 14 valpar så är 9 valpar rena rama semestern!!)….
Vi presenterar här med stolt Bellas och Borkas barn (färgerna som står under resp. valp är den färgen som valpen har på sitt halsband och dom kallar vi för Fröken/Herr och sedan deras färg. De valpar utan halsband har fått andra smeknamn):

Valp 1 – Hane – ”Lillen” (har inget halsband utan vi kallar honom för Lillen eftersom han ser ut som sin mamma, fast han är ju en kille)

Valp 2 – Hane – ”Blå”

Valp 3 – Tik – ”Rosa”

Valp 4 – Tik – ”Lila”

Valp 5 – Hane – ”Grön”

Valp 6 – Tik – ”Röd”

Valp 7 – Tik – ”Lill-Bella”

Valp 8 – Tik – ”Aprikos”

Valp 9 – Hane – ”Brunis”

//Sofia