Idag har vi legat i magen i 49 dagar, dvs 7 veckor. Nu är vi ca 10 cm långa och livmodern fyller stora delar av buken. Vid den här tiden brukar fostren vara så starka att man kan känna och senare se fosterrörelser (men som ni vet så kände dom oss förra helgen och såg oss i måndags).

Det är varmt och skönt här inne, men nog är vi nyfikna på vad det är som händer utanför magen, 2-bentingarna är minst lika nyfikna på vilka vi är här inne smiley!

Så här ser morsans mage ut!

Fortsättning följer……

//Rövarungarna

**********************************************************

Nu känner vi valparna väldigt tydligt inne i magen!
Bella mår bra och hänger på helt obekymrad på våra promenader. Det enda vi märker är att hon stånkar och stönar när hon ligger ner inne, men det har hon ju gjort i flera veckor.
Bella är väldigt lik sin mamma Alice i kroppen, hon är redo för att valparna ska komma. Brösten är hänger redan och börjar göra sig redo för att ge mat till valpisarna där inne.

Nu i helgen kommer valplådan att komma upp i valprummet och Bellas mage ska klippas.
Sen är det bara lite smått som ska fram till själva valpningen så som våg, sax och pennor mm mm.
Varför rubriken är ”Max 2 veckor kvar” är för att ingen av våra tikar har gått över tiden, snarare tvärtom (första gången Alice valpade kom valparna 1 vecka tidigare)! Man ska aldrig säga aldrig, men jag har svårt att tro att Bella skulle gå över tiden även hon.

Vår älskade Bella, snart är det dags för dig att bli mamma (som hon har längtat!!!)! smiley

//Sofia