Idag har vi haft valpträff för våra E-kullevalpar som fyllde 4 månader igår. Valparna är ju spridda över landet från högt upp i norr (Ludde bor i Kirunatrakten, Plupp i Norsjö som ligger nordväst om Skellefteå) till långt söderut (Smilla i Skåne och Tjoffsen i Karlskrona) och långt bort i Värmlandsskogarna (där Pingu bor tillsammans med ”storasyster” Maya) så det är inte lätt att samla alla 14 valparna. Dessutom ”timade” vi in träffen till sportlovet så av den anledningen kunde inte heller Sigge med familj närvara. Dessutom fick vi sent återbud av Chaplins familj. Chilla bor ute på en ö och eftersom isarna är lite osäkra just nu kunde hon inte komma med sin husse. Xena var här för 1 vecka sen för då var hon på väg till Gotland med sin matte och av den anledningen kunde inte heller de närvara.

Trots detta var det en ”tapper” skara på 5 valpar med familjer som umgicks flera timmar idag: Nemi (så klart), Mollie med husse Micke och lillhusse Emil, Eskil med matte Bibi, Dino med hela sin familj (Carina, Ronny, Jenny och Line) samt Tilly med matte Titti, lillmatte Hillevi och ”extrahusse” Niklas (pojkvän till Hillevi). Det blev lek och bus i vår trädgård:

Här samlade vi ihop gänget till ett gruppfoto!

Sen var det dags att gå in och fika:

Innan vi skildes åt fick valparna rejsa av sig ute igen och då fick mamma Maya och amman/mormor Alice också komma ut:

Tack till er alla som kunde komma idag! Det var ett underbart gäng valpar (tur vi hade halsband på dom för det var otroligt svårt att skilja den ena från den andra smiley) och vi hade otroligt trevligt tillsammans med alla 4- och 2-bentingar!

Vi gissar att ni har en trött och nöjd valp i ert hem just nu smiley (Nemi somnade som en stock efteråt).

// Helena, Sofia, Peter och flocken