Idag har morsan haft oss i magen i 6 veckor. Vi är nu ca 7 cm långa och om några dagar börjar vår päls att växa. 2-bentingarna utanför magen tycker att det är jättespännande för med dom andra som har blivit mammor har dom kunnat känna fosterrörelser i magen från ungefär dygn 45 och idag är det dygn 42 (egentligen är det först nästa vecka som dom ska kunna känna oss). Vad tror ni? Känner dom oss i helgen?!?! smiley

//Rövarungarna

*****************************************************************

Ett som är säkert är att det inte gömmer sig 1 eller 2 valpar där inne utan många fler. Vi jämför hur Bellas mage ser ut i förhållande till de tikar som blivit mammor här tidigare, men det är helt omöjligt att jämföra! Bella är väldigt lik Alice i kroppen men när Alice blev mamma första gången var hon mycket yngre och mycket smalare än vad Bella är. Varför man jämför är ju för att vi hoppas såklart på att det INTE blir 14 valpar den här gången.
Det är full fart på Bella i skogen och hon är väldigt pigg och glad. Det enda vi märker är att hon tycker att magen är lite jobbig hemma, hon stånkar och stönar och vill inte ligga på sidan eller på rygg, det trycker väl antagligen på lite grann!

Älskade Bella, det ska bli och är så spännande att se vad det är för små liv som gror där inne. Hur ser dom ut, vad är det för färg, för kön och vad är det för personligheter?!?!?!

Så här såg Bellas mamma Alice ut när hon väntade vår A-kull (för 5 år sen), då var hon på dygn 44 smiley!

Fortsättning följer såklart och nu lär det bli lite mer uppdateringar (vi hoppas ju såklart på att vi snart även kan filma magen när valpisarna sparkar där inne smiley

//Sofia