”Inget är som väntans tider”. Det är ett svenskt ordspråk som stämmer mycket väl för oss just nu. Vi är inne i en ”väntefas”. Vi väntar på att våren ska komma så att vi kan hitta på lite roliga aktiviteter ute men framför allt så väntar vi på Bellas valpar som kommer födas i mitten på mars. Trots det har vi inte särskilt tråkigt, vi passar på att ta långa skogspromenader (det gäller ju att passa på så länge Bella orkar hänga med), vi har tagit ut agilitytunneln och slalompinnar i trädgården så att vovvarna får träna lite grann, vi hittar på olika (lite stillsammare) aktiviteter inomhus och vi träffar våra hundkompisar. Idag var Charlie och Chaplin här. Det blev lite ”galna” bilder:

Nemi och brorsan Chaplin smiley

Nemi fjantar för ”storebror” Charlie

Charlie är en snygg kille men eftersom han är kastrerad kommer han inte att ställas ut.

När familjen Rubach åkt hem gick tjejerna och la sig:

Bellas mage växer och växer. Hon springer fortfarande lika fort ute men det märks på henne att hon inte är lika smidig som tidigare och hon kan inte krypa ihop som en boll längre när hon ligger i soffan på kvällarna. Undrar just hur många små rövarungar som gömmer sig där inne?

Det här är Mayas favoritplats i huset. Hon har full koll på hela huset: in i vårt sovrum, ut i hallen och vardagsrummet och in i köket.

På natten ligger Selma alltid vid fotänden på sängen men på dagen ligger hon gärna på kudden.

Till skillnad från Selma föredrar Alice att ligga vid huvudänden på nätterna och helst ska hon ligga ovanför mitt huvud så att jag har henne som pälsmössa något som varken är bekvämt eller särskilt svalt för mig smiley.

Så här ligger Nemi när Sofia klipper klorna på henne smiley