Blubb, blubb, här inne ligger vi i våra varma vattenbad, helt ovetandes om vad som kommer att ske om några veckor.
35 dagar:
Nu liknar vi faktiskt en hund och kallas inte längre för embryon utan för foster! Ett beagelfoster är ca 35 mm långt (så vi är kanske lite större?!). Vi har utvecklade ögonlock som täcker ögonen och vi har ytteröron som täcker öronöppningen. Visste ni förresten att valpar föds med stänga öron och ögon?! Jo det är sant, efter ca 14 dagar utanför magen börjar vi öppna dom.
Man kan också avgöra vilket kön vi har och förbeningen av bröstben, bogblad och revben sker just nu. Våra fosterblåsor är ni så stora att de fyller ut hela livmodern så att den får ett mer jämntjockt utseende!

Så här ser morsan ut nu:

Ser ni att magen har börjat hänga lite nu!?

Visst är hon söt vår mamma!?!

//Rövarungarna i magen

Fortsättning följer……