Tjena hejsan! Nemi heter jag och jag har aldrig fått komma till tals i den här bloggen… Dåååååligt… Men nu så.. Nu är jag här!
Jag heter som sagt Nemi, är 12 veckor gammal och bor hos familjen Ekström. Njaa helt sant är det inte… Jag har nämligen 2 familjer.
På dagarna bor jag hos familjen Ekström/Kennel Amazing Selma’s men på nätterna bor jag hos familjen Ekström/Dahlin. Då bor jag tillsammans med Amazing Selma’s lillmatte Sofia och hennes pojkvän Micke.

Jag och Micke, han är rolig för han brukar leka med mig smiley

Sen Xena flyttade så har jag fått följa med 2-bentingarna och dom stora tjejerna på deras promenader:

Här är första gången jag är med!

Den här bilden är tagen från dagens prommis. Det är kul att vara med dom stora tjejerna… Man känner sig så där malligt stor och jag brukar härma allt dom gör!
Jag är väldigt duktig, om jag får säga det själv. Jag kan så mycket, allting faktiskt när jag tänker efter (matte säger att det kallas envishet, jag säger att det är intelligens)!
Jag var inte speciellt gammal när jag tyckte att det var fjantigt att matte bar hem mig, jag kan faktiskt gå själv!
Mina mattar säger att jag är så duktig som orkar hänga med i tjejernas tempo. Men ibland tvingar dom mig att åka magsäck… Ja alltså, Sofia sätter en ryggsäck bakofram och sen får jag åka i den. Det är faktiskt lite tråkigt och då brukar jag sjunga (läs skrika) en klagosång. Dom säger att det är för att jag inte ska ta ut mig alltför mycket och att jag egentligen är trött…….. Hmmmm…..
Efter prommisen kan det se ut så här:

Just nu händer inte så mycket i mitt liv… Jag går på promenad, leker och busar med tjejerna, sover, äter och busar lite till.
På kvällarna går jag och Sofia hem till oss. Det är mysigt för där får jag egen tid och vi brukar mysa i sängen tillsammans (aaah jag sover i sängen hela natten också, sååå myyysigt!!).
Ibland får jag sällskap hem:

Jag och morsan!
Just nu har vi besök av den här tanten:

2-bentingarna snackar om att Selma ska vara här i några dagar.. Jag fattar ingenting men tydligen så blir tjejer lite knasiga när dom gör något som heter löper… Dom snackar om att man blir väldigt kära i varandra… Jag fattar ingenting, men det är väl helt okej att Selma är här ett tag smiley… Hon gör inte så mycket väsen av sig i alla fall.

Husse (Micke) säger att jag borde vara lite mer som Selma… Hon tuggar och bits inte, säger han… Hmm.. Matte (Sofia) har dock talat om för mig att Selma minsann var en liten busunge hon också när hon var liten:

Vi är tydligen ganska lika Selma och jag.. Lika envisa och faktiskt (enligt 2-bentingarna) lika till utseendet, om man bortser från färgen.

Det var en liten uppdatering om mig. Ni kommer att få se mer av mig och mina hyss i framtiden, det lovar jag. Nu ska jag sova, jag är tydligen lite övertrött, säger matte!
Tur att jag har henne och att hon håller koll på mig! smiley

Tjena mittbena

//Nemi