Visst är det väl så att den sista bilden man ser av något fastnar på näthinnan?!?
Förmodligen har de flesta av våra valpköpare en bild av hur kennelfamiljens liv och hus ser ut fastetsad på näthinnan, dvs ett hus fullt av valpar och vuxna hundar, kompostgaller, grindar, foppatofflor att låna för att slippa få kiss på strumporna eller få tårna söndertuggade, skurhinkar fyllda med Ajaxvatten, skurmoppar som far runt huvudena på dom för att kennelfamiljen snabbt försöker fånga upp valpkisset, toarullar både här och där som är till för att avlägsna bajshögarna så fort som möjligt, leksaker och tuggpinnar överallt, ett rum bestående av en ”hockeysarg”, toan ockuperad av valpar (man måste be någon i kennelfamiljen om hjälp för att kunna stänga dörren om sig om man behöver ”pudra näsan” och samtidigt får man räkna med att ha ett gäng valpar som sällskap smiley) samt kennelfamiljens enormt hela och snygga kläder (NOT!).

Sofia i sina snyggaste kläder (dvs bitvänliga kläder med ”lufthål” smiley), kompostgaller, valpar mm mm

Skurhinken skymtar i bakgrunden!

Valprummet med ”hockeysargen”

Jag i mina snyggaste kläder smiley

Köket fullt!

**************************************************************************

En av valpköparna sa så här när han kom in i huset och såg ”barrikaderna” av grindar, galler mm ”Ja, det blir ju en livsstil, det här!”.

Men vi lever faktiskt inte så här jämt, ibland ser vårt hem ganska normalt ut frånsett att vi nog har fler grindar än en ”vanlig” familj. Jag tänkte att jag kanske kan ändra minnesbilden för våra valpköpare genom att visa hur huset ser ut idag, nu när vi ”bara” har 4 vuxna hundar och en liten Nemi här.

Välkommen in!

Kompostgallren är borta, det behövs inga foppatofflor och hallen är förhållandevis rymlig smiley

Nemi i dörröppningen till valprummet! Skivorna vid grinden får sitta kvar för att hon inte ska fastna med huvudet mellan spjälorna.

Valprummet har förvandlats till ett gästrum!

Som sagt, vi lever i ett hyggligt normalt hem just nu smiley!

// Kennelmamman Helena