Vi njuter så mycket vi bara kan av valparna, men vi inser att dom börjar behöva sina egna hem. Vi kan inte ge alla 14 valparna den uppmärksamhet dom behöver. Det känns så tungt i hjärtat när man inser det. Det är mycket med 14 valpar och det känns så skönt att veta att alla har hem där ute i Sverige som längtar efter att ge sina små nya familjemedlemmar massor med kärlek. Det är precis vad dom behöver!
Valparnas liv kommer att förändras totalt. Just nu är livet hos oss det enda dom känner till, men valpar är så otroligt anpassningsbara och det kommer gå så fort så har dom lärt sig att leva ett liv med sina familjer.
För oss ska det bli kul att få rå om Nemi smiley.

Här letar barnen efter godsaker som ligger på golvet!

Om ni undrar varför vi har så ”sunkiga” kläder på oss så är det för att det inte går att ha fina kläder på sig. Det är ingen idé eftersom valparna biter på oss. Det skulle bli ganska dyrt annars för våra valpköpare när fakturan för alla sönder bitna kläder kommer smiley!
(Ett litet skämt så här på sluttampensmiley)!
Eftersom valparna börjar flytta imorgon kommer därför 8 veckorsbilderna idag:

Plupp

Tilly

Xena

Sigge

Chilla

Chaplin

Eskil

Pingu

Smilla

Dino

Tjoffsen

Nemi

Ludde

Mollie
//Sofia