Idag fick vi hit vår underbara veterinär Sandra med sina små assistenter (dvs hennes ursöta döttrar)!
Valparna har blivit märkta för livet, vilket innebär att alla valparna har ett chipp i nacken. Dessutom blev dom vaccinerade och besiktade så nu är dom redo för att börja flytta från och med på måndag.

Tänk att barnen (valparna) har blivit så stora att dom är redo för stora vida världen, helt otroligt!!! Vart tog tiden vägen!?!?!?! Den här helgen kommer vi försöka njuta av alla våra barn så mycket vi bara kan.
Vi vet när dom föds att vi bara har dom till låns och redan då börjar vi slipandet av de finaste diamanter man kan tänka sig. Snart är det upp till våra valpköpare att förvalta och fortsätta att forma valparna till underbara stora killar och tjejer.
Jag hoppas (och vet) att alla våra valpköpare har uppskattat uppdateringarna som har skett här i bloggen. Det är till för er och för att ni ska kunna följa valparnas utveckling (vi har dom ju hos oss 24 timmar och dygnet).
När ni får hem er valp så blir det upp till er att hålla oss uppdaterade om vad som sker och händer i barnens liv.
Det är våra barn som flyttar, våra barn som vi har varit med och hjälpt till livet!
Vi tänker till och från på ALLA våra valpar (som idag är 55 stycken). Vi tänker på hur dom har det, hur dom mår och vad som försiggår i deras liv. Oavsett vart i världen och hur gamla dom än blir så har dom tagit en plats i våra hjärtan.
På måndag är dagen kommen då barnen börjar flytta. Det är en dag som vi vet måste komma, men hur det nu än är så känns det i hjärtat när dom lämnar oss.

Älskade små barn! Lova mig en sak! Ta världen med storm och visa att ni är barn till Maya. När Maya och hennes syskon skulle lämna oss fick vi några visdomsord från deras människofarmor Tove: ”Minst 2 bus om dagen!”.
Lova mig det, gör alltid minst 2 bus om dagen, livet blir så mycket roligare på det viset!

//
Flocken i Nynäshamn