Ja, det vet vi ju förstås inte ännu men nog har valparna en förkärlek till vårt badrum alltid smiley!

Jag förstår inte vad det är med badrummet, kanske för att det ligger ”centralt” i huset eller för att de kan krypa in under handfatet (det blir ju som en liten koja nästan), men alla våra kullar har velat sova där.

Badrumsdörren står alltid på glänt hemma hos oss eftersom stortjejerna har sin vattenskål där (dvs bidén smiley!) så det blir naturligt att valparna hittar dit också. För att inte valparna ska råka klämma sig ”låser” vi dörren i öppet läge så våra besökare får helt enkelt be om att få stänga dörren om sig när de vill ”pudra näsan”. Då får dom räkna med att ha sällskap i form av ett helt gäng valpar.

Foton från imorse:

Tjoffsen hittade en egen plats bredvid toastolen!

Trevlig helg till er alla från oss alla!

// Helena och flocken