Imorse när vi vaknade var det total snökaos ute! Snön vräkte ner och dom hade utfärdat en klass 2-varning. Många vägar var totalt omöjliga att ta sig fram på och människor gick på vägen eftersom trottoaren var helt igensnöad. Det är sånt kaos att till och med bussarna är inställda idag. På bara några timmar hade det kommit minst 50 cm snö och vi insåg rätt snabbt att det inte är ens att tänka på att försöka ta sig ut på promenad med tjejerna. Jag och mamma har ägnat dagen åt att skotta snö och mysa med valparna!

Från mitt sovrumsfönster!

Dörren var nästan helt igensnöad efter bara några timmar trots att pappa hade skottat på morgonen!

Vi har skottat upp en liten plätt på baksidan där våra tjejer kan vara samt att vi för en stund sen tog ut valparna så dom kunde få springa i snön. Dom tycker verkligen att det är sååå kul och dom skulle vilja vara ute längre stund än vad dom kan. Dom får ju bara vara ute en stund så dom inte börjar frysa. Efter en stund ute kommer dom in och sover så gott!

//Sofia