Idag har vi inte bara fått vara ute och leka i snön.. Nu på eftermiddagen fick vi vårt första möte med något som vi tidigare bara hört talas om, nämligen snabeldraken! Det var 2-bentingarna som tog fram honom och först låg han bara helt still och helt tyst. Vi undrade alla vad det var för konstigt som hade kommit in till oss. Självklart var vi tvungna att bita lite på honom och klättra på honom. Efter ett tag så började han frusta och pusta…. Konstigt lät han i alla fall. 2-bentingarna satt med oss och det kändes tryggt och bra. 2-bentingarna sa att han är inte farlig och klappade på honom. Vi vågade oss fram och vissa av oss försökte klättra på honom även nu. Han blåser luft i bakdelen av ryggen och där kan man försöka äta luften som kommer ut, riktigt roligt!


Här är innan han började prata! Spännande med nya saker!

Men vad är det för konstig sak som ger ifrån sig konstiga ljud?!!?!

Det känns trygg att Helena och Sofia är med oss så vi kan sitta och titta på draken!

Vad är det för något som kommer ut därbak, undrade Pingu

Man kanske kan känna lite på den?!?!

Han bor tydligen i rummet innanför toaletten…. Hoppas han kommer ut fler gånger så vi får titta på honom lite mer! smiley

//Lakritstrollen