Numera är det snabbmat som gäller för barnen. Maya och Alice börjar ge mat färre gånger varje dag och de går bara in för att tömma sig lite. Man märker att valparna har fått tänder, man ser i ögonen på mammorna att det gör lite ont. En kompis till mig hade en bra liknelse för några år sedan ”men herregud det är ungefär som att man själv skulle sätta brösten i en häftapparat!”… Haha ja helt illa ute var hon ju verkligen inte smiley

Valparna utforskar världen mer och mer. Nu vågar dom sig in på toaletten precis som att det är världens mest naturliga sak smiley. Dom hoppar upp och ner från den lilla rampen och klättrar på däcket!
Sätter man sig ner på huk och börjar prata så har man efter bara några sekunder 14 valpar som pockar på vår uppmärksamhet och alla vill bli sedda. Varje stund valparna är vakna så vill man vara med dom, andra saker kan man göra när dom sover.
Så här ser det ut när man sätter sig ner smiley
Efter ett tag blev det en hög valpar som leker med varandra.

Men mamma, vad gör du på den sidan?!?!

Haha Tilly ser helt galen ut, men i själva verket togs bilden precis när hon gäspade!

Här kommer en film som är precis nytagen smiley Barnen har fått morötter och dom är ju superroliga att leka med!!!


Herr Svart (som vi kallar för Ludde) & Pingu har fortfarande inte hittat sina egna hem att flytta till när dom är tillräckligt stora. Den 17 december är dom 8 veckor och det är tidigast då dom får lämna oss. Är du/ni den Pingu och Ludde söker?! Hör av dig och berätta mer om dig själv!

Trevlig helg!

//Sofia